IZLETI IZ RIJEKE

IZLETI IZ RIJEKE

Istarske toplice i Buzet

Istarske toplice i Buzet
Malo obilaska pa malo odmora i relaksacije – upravo to nudi vam ovaj izlet! Upoznavanje Buzeta uz stručno vodstvo, a onda kupanje i potpuno opuštanje u termalnim vodama Istarskih toplica – zvuči kao savršen dan!

Srednja Dalmacija

Srednja Dalmacija
13. – 15.06.2014.

Arboretum „Volčji Potok“

Arboretum „Volčji Potok“
Ljubitelj ste flore, cvijeća, drveća i prirode – ovo je pravo mjesto za vas! Arboretum u Sloveniji je najposjećenija botanička institucija. Nudi vam mogućnost šetnje, odmora, ali i dobivanja novih saznanja o biljnim vrstama. Uživajte!

Kanjon Vintgar, Bled

Kanjon Vintgar, Bled
Rijeka Radovna, približno 4 km od Bleda, izdubila je fascinantan kanjon Vintgar. Zbog prirodnih ljepota, upravo taj kanjon, spada u najljepše turističke atrakcije Slovenije. Prošećite i Bledom, oko jezera, i uvjerite se u ljepotu o kojoj mnogi svjedoče.

Plitvička jezera

Plitvička jezera
Rijetko je gdje priroda skladala takvu ljepotu nota kao na Plitvičkim jezerima. One su naš najpoznatiji nacionalni park, a niti UNESCO im nije odolio. Igra jezera, zelenja, slapova i raznih životinja mame uzdahe u svako doba godine. Plitvička se jezera ne mogu dostojno opisati – ona se moraju vidjeti!

Sarajevo

Sarajevo
23.5. – 25.5.2014

Powered by PAVLETIĆ

KONCEPT I DIZAJN LOGICO
UPRAVLJANJE INTERNET STRANICAMA EasyEdit CMS