IZLETI IZ RIJEKE

IZLETI IZ RIJEKE

Ljepote Rovinja

Ljepote Rovinja
Ovaj jadranski biser smješten je na zapadnoj obali Istre, jedno je od najjačih turističkih centara Istre. Sveta Eufemija imam posebnu priču – zašto je baš ona postala zaštitnicom ovog prekrasnog gradića. Upoznajte Rovinj.

Istarske toplice i Buzet

Istarske toplice i Buzet
Malo obilaska pa malo odmora i relaksacije – upravo to nudi vam ovaj izlet! Upoznavanje Buzeta uz stručno vodstvo, a onda kupanje i potpuno opuštanje u termalnim vodama Istarskih toplica – zvuči kao savršen dan!

Srednja Dalmacija

Srednja Dalmacija
13. – 15.06.2014.

Arboretum „Volčji Potok“

Arboretum „Volčji Potok“
Ljubitelj ste flore, cvijeća, drveća i prirode – ovo je pravo mjesto za vas! Arboretum u Sloveniji je najposjećenija botanička institucija. Nudi vam mogućnost šetnje, odmora, ali i dobivanja novih saznanja o biljnim vrstama. Uživajte!

Kanjon Vintgar, Bled

Kanjon Vintgar, Bled
Rijeka Radovna, približno 4 km od Bleda, izdubila je fascinantan kanjon Vintgar. Zbog prirodnih ljepota, upravo taj kanjon, spada u najljepše turističke atrakcije Slovenije. Prošećite i Bledom, oko jezera, i uvjerite se u ljepotu o kojoj mnogi svjedoče.

Plitvička jezera

Plitvička jezera
Rijetko je gdje priroda skladala takvu ljepotu nota kao na Plitvičkim jezerima. One su naš najpoznatiji nacionalni park, a niti UNESCO im nije odolio. Igra jezera, zelenja, slapova i raznih životinja mame uzdahe u svako doba godine. Plitvička se jezera ne mogu dostojno opisati – ona se moraju vidjeti!

Powered by PAVLETIĆ

KONCEPT I DIZAJN LOGICO
UPRAVLJANJE INTERNET STRANICAMA EasyEdit CMS